Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

TSO-BSO

TSO-BSO

3SSport zet zich in op de tussenschoolse opvang (TSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen in Nederland sporten, bewegen en plezier hebben. Daarom gaan wij in de schoolpauze en na schooltijd met de kinderen aan de slag door middel van sport- en spelactiviteiten. Plezier staat hierbij voorop!

TSO

Pauze! De tijd om tussen alle lessen door even lekker je hoofd te legen. Sport kan hier heel goed bij helpen. Daarnaast geeft het veel plezier. 3SSport verzorgt voor korte en lange periodes de sport- en spelactiviteiten in de pauze en neemt hierbij de sturing op zich. 3SSport ontwikkelt een planning met activiteiten, maar denkt graag mee met de klant!

BSO

De school is voorbij! De kinderen worden opgehaald van school en gaan samen richting de BSO. Hier wordt er gezellig wat gegeten en gedronken. Daarna is het tijd om lekker te gaan sporten en bewegen. Ook op de BSO zorgt 3SSport voor sport- en spelactiviteiten, zodat de kinderen na een schooldag kunnen sporten, bewegen en plezier hebben. De medewekers van 3SSport zorgen voor een leuk aanbod aan activiteiten en denken graag mee met de BSO-medewerkers.

Tim

Management lid organisatie - T.stoevelaar@3ssport.nl

  • info@3ssport.nl