Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Vacature

Vacature: Stage Sportbegeleider

Stel je een wereld voor waar iedereen een moment van vrolijkheid kent, waar elke gulle lach, vreugde sprong of kreet van geluk ontstaat dankzij beweging of sporten. Waar kinderen niet alleen spelen, maar ook groeien, leren en zich ontwikkelen met elke beweging die ze maken. Dat is de wereld zoals wij die zien. Dat is de wereld die wij elke dag bouwen bij 3SSport. Bouw jij met ons mee?

Onze wereld bij 3SSport
3SSport heeft als doel alle kinderen in Nederland te laten sporten, bewegen en plezier te laten hebben onder goede begeleiding. Dit streven wij na met een enthousiast en sportief team. Wij ontwikkelen en groeien door als organisatie. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij als werknemer de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 3SSport is een sportbedrijf waar werkplezier voor jou en sportplezier voor de kinderen voorop staat.

In de huidige, snel veranderende wereld heeft sport een nieuwe betekenis gekregen. Het gaat niet alleen om competitie of fysieke fitheid. Het gaat om karaktervorming, educatie door sportieve activiteiten en het begrijpen van de waarde van hard werken en doorzettingsvermogen. Bij 3SSport leggen we niet alleen de focus op deze waarden, maar we hebben ook de tools, professionals en de passie om ze tot leven te brengen in elk spel, elke les en elk programma dat we aanbieden.

3SSport ontwikkelt en groeit door als organisatie. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij als stagiair(e) de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 3SSport is een sportbedrijf waar werk- en leerplezier voor jou en sportplezier voor de kinderen voorop staat. 

Jouw rol in ons team
3SSport heeft een afwisselende en uitdagende stageplek. We werken op verschillende scholen. Je loopt stage op de tussenschoolse opvang (TSO) waar je samen met collega’s werkt aan het voorbereiden en uitvoeren van sportlessen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te lopen bij Edu-Extra, naschoolse activiteiten of kun je bij ons op kantoor werken aan je stageopdrachten. Wij kijken samen met jou hoe jij je het beste kan ontwikkelen gedurende je stageperiode. Moet je stageopdrachten uitvoeren in de praktijk, dan krijg je hier alle ruimte voor! Je praktijkbegeleider zal je coachen en helpen. De kans bestaat zelfs dat je bij een positieve beoordeling van je stage kan blijven werken bij 3SSport.  

Over jou! Jij:

  • Volgt een mbo niveau 3 of 4 opleiding in de richting van Sport en bewegen, Social Work of een soortgelijke opleiding;
  • Bent creatief en hebt een hoop leuke ideeën om de kinderen in beweging te krijgen;
  • Bent proactief, communicatief sterk en betrouwbaar;
  • Bent leergierig en toont initiatief;
  • Enthousiasmeert, ondersteunt en stimuleert;
  • Hebt affiniteit met de doelgroep kinderen.
Wij bieden:
  • Een afwisselende en uitdagende stageplek;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding die jij nodig hebt;
  • De mogelijkheid om vanuit verschillende invalshoeken kennis te maken met het werkveld;
  • Een kans op een baan bij 3SSport. 
Wanneer kan jij beginnen?
Afhankelijk van jouw rooster en beschikbaarheid!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Upload je cv via het contactfomulier of neem contact op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens:

3SSport
Akkerwinde 1
3191 RA Hoogvliet Rotterdam
Tel: 06 - 15 29 35 58
Email: info@3ssport.nl

Reageren op deze vacature