Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

3SSinterklaas

Sinterklaas (ook Sint-Nicolaas, Sint of de Goedheiligman) is de hoofdpersoon van het sinterklaasfeest, dat op 5 december in Nederland (en in enkele voormalige Nederlandse koloniën) wordt gevierd, en op 6 december in België. Sinterklaas is gebaseerd op de bisschop Nicolaas van Myra, een Griekse heilige die in de derde/vierde eeuw na Christus in Lycië in Klein-Azië leefde.

Sinterklaas wordt standaard voorgesteld als een statige oude man met witte baard en haren, rode mijter en mantel. Hij rijdt op een schimmel (Paard van Sinterklaas), en heeft een of meer helpers, genaamd Piet(en). Hoewel de officiële overlijdensdag van Nicolaas van Mira op 6 december is vastgelegd wordt 5 december over het algemeen als de verjaardag van Sinterklaas gevierd.

Sinterklaas is één van de thema’s bij 3SSport die altijd terug komen en in elke dienst die wij leveren.
TSO, BSO, Clinic, Bewegingsonderwijs en EDU extra doen altijd een periode een Sinterklaas jasje aan en we hebben hier dan ook een variërend aanbod voor. Denk aan een pietentraining!

Dit jaar pakken wij ook uit met sinterklaas sportdagen en hier komen allemaal leuke spellen terug zoals:

Sinterklaasbingo, Ballon prikken, 30 Seconds, Wie zoet is krijgt lekkers, De Sinterklaasquiz, Jenga, Opdrachtenspel, Kruidnoot sjoelen en nog veel meer hele leuke spellen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een sinterklaas sportdag? Of één van onze andere diensten met sinterklaas thema’s? klik dan op de contact knop en laat een berichtje achter!