Prestaties

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

De activiteit van afgelopen zomer bij 3SSport. De kinderen van Kinderdam waanden zich in een jungle ... Lees meer

Bewegingsonderwijs

Bewegingsonderwijs

3SSport verzorgt voor korte en lange periodes lessen bewegingsonderwijs en neemt daarbij alle ontwikkelingen en sturingen op zich. 3SSport ontzorgt de school op het stuk bewegingsonderwijs, waarbij de jaarplanning en lessenseries worden ontwikkeld en coacht de eigen docenten bewegingsonderwijs.

Goede lessen bewegingsonderwijs zijn van groot belang voor de ontwikkeling van de leerlingen. Bewegingsonderwijs zorgt voor betere leerprestaties in de klas, draagt bij aan de groepsvorming en leert de leerlingen samenwerken en omgaan met elkaar. Vanzelfsprekend worden leerlingen door lessen bewegingsonderwijs ook daadwerkelijk “beter in bewegen”. Ze leren nieuwe motorische vaardigheden uitvoeren en bewegingsproblemen oplossen. Zo wordt bewegingsonderwijs op twee manieren gebruikt: als doel én als middel.

3SSport verzorgt voor korte en lange periodes de lessen bewegingsonderwijs en neemt daarbij alle ontwikkeling en sturing op zich! 3SSport ontwikkelt de jaarplanning en lessenseries en coacht de eigen docenten bewegingsonderwijs. Volgens een eigen visie, met vier kernpunten, regelt 3SSport alles binnen en buiten de lessen. Onze docenten zijn volledig bevoegd en hebben een VOG. De lessen van 3SSport sluiten aan bij de doelen van de SLO. 

Heeft u ook behoefte aan een volledige en complete invulling van de lessen bewegingsonderwijs op uw basisschool? Benieuwd naar onze visie op bewegingsonderwijs? Neem dan snel contact op!

Tim

Planning, Docent bewegingsonderwijs/LO, overige zaken.

  • info@3ssport.nl