Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

CHIO Rotterdam

Dit jaar is 3SSport weer betrokken bij de CHIO in Rotterdam. Wij gaan een aantal scholen langs waarbij kinderen op de hoogte worden gebracht van CHIO.  

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van 72 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau, is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren 'the place to be', tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Het CHIO Rotterdam is niet alleen een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een uitgebreid kinderprogramma, shows, entertainment en het alom bekende Stroodorp een topevenement voor iedereen.

En daar sluiten wij ons helemaal bij aan! 3SSport helpt hierbij en heeft als doel dat de snelste 5 meisjes & jongens van de groepen 3 tot en met 8 zich kunnen plaatsten voor de finale van het grote CHIO evenement! De gymzalen van de scholen die mee doen worden omgetoverd tot paarden jumping parcour. De kinderen moeten deze zo snel mogelijk doorlopen om kans te maken op deze vette prijs! 

Het CHIO evenement vind plaats op 24 t/m 27 juni 2021. Voor meer informatie kunt u naar CHIO Rotterdam.

Fotoalbum