Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

Edu Extra bewegend leren

Edu-Extra is een onderwijsconcept waarbij er door de leerlingen d.m.v. bewegend leren aan de SLO doelen wordt gewerkt. Alle activiteiten zijn geijkt op en gekoppeld aan de SLO doelen voor het primair onderwijs. Alleen bij al die activiteiten hollen, rennen en vliegen de leerlingen! Bij alle activiteiten wordt sport als middel gebruikt. Het voelt als een uitje, even iets anders dan in de klas: maar de leerling is impliciet bezig met bijv. taal- en rekenactiviteiten. Het is snel klaar te zetten, snel schaalbaar en heeft differentiatiemogelijkheden voor iedere groep. Edu-Extra is continu in ontwikkeling. Momenteel zijn er de reken-, taal-, geld-, sport- en team box. De boxen worden verder ontwikkeld en gespecificeerd op deel elementen. Zo hebben wij onze eigen ideeën maar zijn uw wensen en ideeën ook welkom. Zo kunnen wij u helpen aan een gepersonaliseerde box!

Edu-Extra wordt altijd aangeboden door de begeleiders van 3SSport. Zo heeft de groepsleerkracht tijdens de Edu-Extra activiteiten een kleinere groep leerlingen in de klas. De groepsleerkracht heeft dus meer tijd om hen extra aandacht en uitleg te geven.
Als er leerlingen zijn die bepaalde lesstof nog niet snappen, dan kan de groepsleerkracht dit aan de Edu-Extra coördinator doorgeven. De coördinator kan er dan voor zorgen dat deze lesstof wordt aangeboden tijdens Edu-Extra activiteiten.

Kijk voor meer informatie op https://3ssport.nl/edu-extra

Fotoalbum