Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

Halloween

Wist je dat?

Halloween is een feestdag die valt op 31 oktober. Traditioneel wordt Halloween vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Inmiddels heeft het feest ook sterk aan populariteit gewonnen in andere delen van de wereld, met name in Europa, Latijns-Amerika, Australië en Oost-Azië.

Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen of kloppen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat!, waarbij de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer van een plagerijtje worden (trick) of iets lekkers (treat, meestal snoep) geven. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Tieners en jonge volwassenen gaan soms naar Halloween feesten.

Halloween is een feest wat in populariteit erg aan het stijgen is, steeds meer basisscholen en bso’s gebruiken dit thema om activiteiten bij te doen. Zo werkt 3SSport uiteraard ook mee aan de wensen en behoeften!

Zowel bij TSO als BSO geven wij spellen die gericht zijn op dit thema.
Dit zijn de meest populaire spellen:

Spookslot, vlotte geesten, griezelgraf, sensory play, geblinddoekt voelen en proeven, pompoenen race, ringenwerpen, ezeltje prik, bowlen of blikgooien, lepelrace, koek happen, piñata in halloween stijl, boter kaas en eieren.

3SSport werkt altijd met thema’s, geïnteresseerd geraakt hierin? Klik dan op de button om meerdere thema’s te kunnen zien.

Fotoalbum