Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

De activiteit van afgelopen zomer bij 3SSport. De kinderen van Kinderdam waanden zich in een jungle ... Lees meer

Vacature

Vacature: (Bijbaan) Sportbegeleider

Krijg jij een lach op je gezicht van het werken met kinderen? Ben jij een doorzetter, flexibel en sportief? Heb jij de passie om kinderen plezier te laten hebben en te laten sporten en bewegen? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en jouw wensen. Ben je fulltime beschikbaar of wil je het liever combineren met andere bezigheden, wij bespreken het graag met je!

Wie zijn wij?
3SSport heeft als doel alle kinderen in Nederland te laten sporten, bewegen en plezier te laten hebben onder goede begeleiding. Dit streven wij na met een enthousiast en sportief team. Wij ontwikkelen en groeien door als organisatie. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij als werknemer de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 3SSport is een sportbedrijf waar werkplezier voor jou en sportplezier voor de kinderen voorop staat.

Je komt in dienst bij 3SSport en gaat aan de slag als sportbegeleider. Jij ontvangt een sporttas en geeft zelfstandig of samen met collega’s verschillende sport- en spelactiviteiten. Dit kan op een tussenschoolse en buitenschoolse opvang zijn, maar ook bij een sportevenement of bij een sportclinic. Zo werken we op een vaste plek of worden we ingezet op leuke verschillende locaties. Naast het afwisselende werk hebben we ook uitdagend werk in de vorm van Edu-Extra. Een concept ontwikkeld om kinderen te laten bewegen terwijl ze aan het leren zijn. Ons motto is: "Je staat er nooit alleen voor". Ideeën en plannen worden gedeeld binnen de vakgroep voor, tussen- en buitenschoolse opvang (VTBSO). Wij bieden altijd een luisterend oor!

Hoe ziet een dag eruit?
Maandag, de week begint weer! Om half 12 verzamel jij je samen met je collega’s op een basisschool voor de TSO. Samen bespreken jullie welke activiteiten op de planning staan. Jij hebt zelf nog een leuk idee en stelt voor of dit ook gedaan kan worden tijdens de pauze. Dat kan! Om 12.00 uur komen de kinderen naar buiten en staan jullie klaar op het plein. Samen met jouw collega’s verzorg je leuke sport- en spelactiviteiten tijdens de pauze. Na afloop bespreek je samen met je team hoe het ging; een leuke pauze vol sportiviteit. Je zegt je collega’s gedag en gaat met je sporttas vol sportmaterialen richting jouw BSO-locatie. Met het team op de BSO-locatie bespreek je de planning voor de middag. Samen halen jullie de kinderen op en eten jullie even wat. Jij hebt een leuke sportactiviteit voorbereid en neemt een groep kinderen mee naar een veldje dichtbij. Jij verzorgt de activiteit en ziet het enthousiasme en plezier bij de kinderen! Aan het eind van de middag worden de kinderen opgehaald en kijk jij terug op een geslaagde, sportieve en gezellige dag!

Over jou! Jij:

 • Bent in bezit van een diploma waarmee je op de BSO mag werken bijv. mbo niv. 3,4 Sport en bewegen;
 • Bent iemand die kinderen in beweging kan krijgen, ofwel door creativiteit of je manier van coachen;
 • Bent in staat binnen- en buitensportactiviteiten voor te bereiden en te geven; 
 • Kan inspringen op de behoefte van de kinderen;
 • Communiceert duidelijk, bent pro-actief en betrouwbaar;
 • Hebt ervaring in het geven van sport- en spelactiviteiten; 
 • Woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, of bereid hier naartoe te reizen.
 • Bent opzoek naar een bijbaan maar je hebt nog geen diploma? Twijfel dan niet om ook je CV op te sturen. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden.
Jij krijgt:
 • Een contract in overleg;
 • Een goed en marktcomforsalaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring;
 • Vakantiegeld 8%;
 • In overleg een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km.;
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
 • Goede begeleiding op de manier die jij prettig vindt;
 • Afwisselende werkzaamheden met eigen inbreng van ideeën en de kans je netwerk uit te breiden;
 • Een eerlijke werkgever met de Rotterdamse mentaliteit en het bijbehorende team waar jij mee kunt sparren, maar ook gezellige uitjes mee hebt.
Nog steeds enthousiast? Dan is dit hoe we verder gaan:
 • Stuur je cv met een korte motivatie naar info@3ssport.nl. Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
 • Kunnen we iets voor elkaar betekenen, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor;
 • De vacature word behandeld door Michelle Hofman, voor vragen kun je mailen naar m.hofman@3ssport.nl of een WhatsApp bericht sturen naar 06 - 15 43 48 04.

Reageren op deze vacature