Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

De activiteit van afgelopen zomer bij 3SSport. De kinderen van Kinderdam waanden zich in een jungle ... Lees meer

Vacature

Vacature: Stage

Word jij net als wij enthousiast van het werken met kinderen? Heb jij de passie om collega's nieuwe tricks en tips bij te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
3SSport heeft als doel alle kinderen in Nederland te laten sporten, bewegen en plezier te laten hebben onder goede begeleiding. Dit streven wij na met een enthousiast en sportief team. Vanuit dit doel verzorgt 3SSport sportactiviteiten op de BSO en TSO, diverse sportclinics en sportevenementen. Ook is 3SSport actief op verschillende scholen in Rotterdam en omgeving door het aanbieden van bewegingsonderwijs. 
 
3SSport gebruikt bewegingsonderwijs op twee manier: als doel én als middel. In de lessen werken we aan betere leerprestaties in de klas, dragen we bij aan de groepsvorming en leren we de leerlingen samenwerken en omgaan met elkaar. De gymdocenten ontwikkelen de lessenseries en worden gecoacht volgens een eigen visie met vierkernpunten.  
 
3SSport ontwikkelt en groeit door als organisatie. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij als stagiair de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 3SSport is een sportbedrijf waar werk- en leerplezier voor jou en sportplezier voor de kinderen voorop staat.  

Wij zoeken 
Zit jij in het derde jaar of zit je in de afrondende fase van je studie en zoek je een leuke en leerzame plek om af te studeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
Wij bieden 
Een afwisselende en uitdagende stageplek waarbij jij de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. Bij 3SSport werken we op verschillende scholen. Jij loopt stage bij een gymdocent op een vaste school, dit is jouw praktijkbegeleider. Mocht je ook willen kijken op een andere school? Dat kan zeker! Wij kijken samen met jou hoe jij je het best kan ontwikkelen gedurende je stageperiode. Moet je een afstudeeronderzoek dan? Je praktijkbegeleider coacht jouw in het uitvoeren van je onderzoek. De kans is groot dat je bij een positieve beoordeling van je stage kan blijven werken bij 3SSport.  
 
Functie-eisen 
Je bent een ALO student en zit in jaar 3 of in de afrondende fase van je studie; 
Je bent creatief en hebt een hoop leuke ideeën om de kinderen in beweging te krijgen; 
Je bent pro-actief, communicatief sterk en betrouwbaar; 
Je bent leergierig en toont initiatief; 
Je enthousiasmeert, ondersteunt en stimuleert. 
Je hebt affiniteit met de doelgroep kinderen. 

Wanneer kan ik beginnen 
Afhankelijk van jouw rooster en beschikbaarheid! 
 
Contactgegevens 
3SSport 
Bentincklaan 40 
3039 KK Rotterdam 
Tel: 06 31263093
Email: info@3ssport.nl

Reageren op deze vacature