Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

De activiteit van afgelopen zomer bij 3SSport. De kinderen van Kinderdam waanden zich in een jungle ... Lees meer

Edu Extra

Teambox

Teambox

De teambox, afneembaar voor 8 weken. De leerlingen leren omgaan met elkaar, samenwerken, het verwerken van verlies en nog veel meer! Hierbij worden verschillende sport fascetten gebruikt. Denk hierbij aan gooien, rennen, springen, tikken, etc. Tijdens deze activiteiten word er gewerkt aan het verbeteren van verschillende SLO doelen. Alle activiteiten zijn namelijk geijkt en gekoppeld aan de SLO doelen voor het primair onderwijs.

Edu-Extra wordt altijd aangeboden door de begeleiders van 3SSport. Zo heeft de groepsleerkracht tijdens de Edu-Extra activiteiten een kleinere groep leerlingen in de klas. De groepsleerkracht heeft dus meer tijd om hen extra aandacht en uitleg te geven. 
Dit is werkdruk verlagend en zo creeër je meer persoonlijke aandacht voor leerlingen! 
Ook is het mogelijk om Edu Extra in te zetten om de formatie op te vullen bij onder andere ziekte, zwangerschap of andere aangelegenheden. 

Een sportbegeleider komt (op nader te bepalen dagen) de activiteiten verzorgen. De teambox is geschikt voor groep 1 tot en met 8. De activiteiten worden op niveau gegeven zodat ze nieuwe dingen leren en het begrijpelijk is voor elk kind!