Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Vacature

Vacature: Stage docent lichamelijke opvoeding

Stel je een wereld voor waar iedereen een moment van vrolijkheid kent, waar elke gulle lach, vreugde sprong of kreet van geluk ontstaat dankzij beweging of sporten. Waar kinderen niet alleen spelen, maar ook groeien, leren en zich ontwikkelen met elke beweging die ze maken. Dat is de wereld zoals wij die zien. Dat is de wereld die wij elke dag bouwen bij 3SSport. Bouw jij mee?

Wie zijn wij?
3SSport heeft als doel alle kinderen in Nederland te laten sporten, bewegen en plezier te laten maken onder goede begeleiding. Dit streven wij na met een enthousiast en sportief team. 3SSport gebruikt bewegingsonderwijs op twee manieren: als doel én als middel. In de lessen werken we aan betere leerprestaties in de klas, dragen we bij aan de groepsvorming, leren we de leerlingen samenwerken en omgaan met elkaar. De gymdocenten ontwikkelen de lessenseries en jij wordt gecoacht volgens een eigen visie met vier kernpunten.  

3SSport ontwikkelt en groeit door als organisatie. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij als stagiair(e) de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 3SSport is een sportbedrijf waar werk- en leerplezier voor jou en sportplezier voor de kinderen voorop staat.  

Wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende stageplek waarbij jij de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. Bij 3SSport werken we op verschillende scholen. Jij loopt stage op een vaste school bij een gymdocent, dit is jouw praktijkbegeleider. Mocht je ook willen kijken op een andere school? Dat kan zeker! Wij kijken samen met jou hoe jij je het best kan ontwikkelen gedurende je stageperiode. Moet je een afstudeeronderzoek doen? Je praktijkbegeleider coacht jouw in het uitvoeren van je onderzoek. De kans is groot dat je bij een positieve beoordeling van je stage kan blijven werken bij 3SSport.   

Over jou! Jij:
·        Volgt een opleiding in de richting HBO ALO of een soortgelijke opleiding;
·        Bent creatief en hebt een hoop leuke ideeën om de kinderen in beweging te krijgen;
·        Bent proactief, communicatief sterk en betrouwbaar;
·        Bent leergierig en toont initiatief;
·        Enthousiasmeert, ondersteunt en stimuleert;
·        Hebt affiniteit met de doelgroep kinderen.
 
Wanneer kan jij beginnen?
Afhankelijk van jouw rooster en beschikbaarheid! 

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Upload je cv via het contactfomulier of neem contact op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens:
3SSport 
Akkerwinde 1 
3191 RA Hoogvliet Rotterdam 
Tel: 06 - 15 29 35 58
Email: info@3ssport.nl

Reageren op deze vacature