Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Vacature

Vacature: Vakleerkracht lichamelijke opvoeding

Stel je een wereld voor waar iedereen een moment van vrolijkheid kent, waar elke gulle lach, vreugde sprong of kreet van geluk ontstaat dankzij beweging of sporten. Waar kinderen niet alleen spelen, maar ook groeien, leren en zich ontwikkelen met elke beweging die ze maken. Dat is de wereld zoals wij die zien. Dat is de wereld die wij elke dag bouwen bij 3SSport. Bouw jij met ons mee?

Onze wereld bij 3SSport
3SSport heeft als doel alle kinderen in Nederland te laten sporten, bewegen en plezier te laten hebben onder goede begeleiding. Dit streven wij na met een collegiaal en sportief team. Wij ontwikkelen en groeien door als organisatie. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij als werknemer de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. 3SSport is een sportbedrijf waar werkplezier voor jou en sportplezier voor de kinderen voorop staat.

Wij werken bij 3SSport volgens het principe van een vaste dienst. Deze diensten zijn voor onze vakleerkrachten lichamelijke opvoeding voornamelijk op basisscholen. Meestal staan ze vast op één locatie maar het is ook mogelijk om op meerdere scholen te staan in een week. Ons motto is: "Je staat er nooit alleen voor". Elke collega is uniek en heeft zijn eigen ideeën en plannen. Deze kunnen worden gedeeld binnen de vakgroep vakleerkrachten. Daarnaast bieden wij altijd een luisterend oor. 

Jouw rol in ons team
Je komt in dienst bij 3SSport en gaat aan de slag als vakleerkracht lichamelijke opvoeding op een basisschool. Je zal werkzaam zijn op één of meerdere basisscholen. Jij, onze professional, bent meer dan alleen een docent lichamelijke opvoeding; je bent een mentor. Met een achtergrond van vakkundigheid, passie en de wil om kwaliteit te leveren, breng je een wereld van ervaring naar elke activiteit. Je deelt niet alleen je kennis van sport, maar ook je persoonlijke verhalen van doorzettingsvermogen, wilskracht en succes. Elk kind dat met jou meedoet, wordt niet alleen een betere sporter, maar groeit ook in zijn/haar persoonlijke- en leerprestaties.

Hoe ziet een dag eruit?
De wekker gaat. Jij springt uit bed en trekt je 3SSport outfit aan. Klaar om te gaan! Je stapt op/in je vervoersmiddel en gaat richting jouw school. Vaak werk je een compleet schooljaar met een vast schema, zodat je het team en de kinderen goed leert kennen en een band kan opbouwen. Eenmaal aangekomen op de school pak jij een bakje koffie en start je rustig op. Je richt de gymzaal in; vandaag ga je aan de slag met basketbal. Met een lach op je gezicht verzorg jij de gymlessen. Aan het einde van de dag sluit je de gymzaal af, verwerk je wat op je laptop en spreek je nog even na met wat collega’s. Onderweg terug naar huis kijk jij terug op een geslaagde dag! Een dag waarin jij veel plezier en enthousiasme hebt gezien bij de kinderen die jij les hebt gegeven.

Over jou! Jij bent:

 • In het bezit van een ALO diploma (of bijna afgestudeerd);
 • Iemand die kinderen in beweging kan krijgen, ofwel door creativiteit of je manier van lesgeven;
 • In staat zelf lessen voor te bereiden en te geven;
 • Iemand die ziet als geen ander wat een kind nodig heeft;
 • Iemand die enthousiasmeert, ondersteunt en stimuleert;
 • Proactief, communicatief sterk en betrouwbaar;
 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, of je bent bereid hier naartoe te reizen.
Jij krijgt:
 • Een contract in overleg tussen de 0-38 uur;
 • Een marktconform salaris vanaf €3028,- bruto per maand afhankelijk van je opleiding en werkervaring (o.b.v. 38 uur);
 • Vakantiegeld 8%;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km. of volledige OV vergoeding;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Pensioen opbouw vanaf dag 1;
 • Goede begeleiding op de manier die jij prettig vindt;
 • Afwisselende werkzaamheden met eigen inbreng van ideeën en de kans je netwerk uit te breiden;
 • Een eerlijke werkgever met de Rotterdamse mentaliteit en het bijbehorende team waar jij mee kunt sparren, maar ook gezellige uitjes mee hebt.
Enthousiast!?
 • Stuur je cv met een korte motivatie naar info@3ssport.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
 • Kunnen we iets voor elkaar betekenen, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor;
 • De vacature word behandeld door Michelle Hofman, voor vragen kun je mailen naar m.hofman@3ssport.nl of een WhatsApp bericht sturen naar 06 - 15 43 48 04.

Reageren op deze vacature