Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

Zomercampus 2020

"Zomercampus 010 was een groot succes!" Campus010 is bedoeld voor kinderen uit de groepen 3 tot en met groep 8 van het basisonderwijs die baat hebben bij het volgen van een leerzaam en inspirerend programma in de schoolvakanties en daarbuiten.

Bij Campus010 konden leerlingen in de schoolvakanties én daarbuiten aan de slag met een uitdagend en inspirerend programma. Door de kinderen naast de bijlessen ook kennis te laten maken met diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur-milieueducatie, kregen zij de kans hun talenten te ontdekken.

Er werd een breed en kwalitatief hoogstaand programma aangeboden, dat aansloot op de bestaande leerlijnen van scholen. Daarnaast werden er maatwerkprogramma’s geboden die passen bij de doelstellingen en visie van de scholen. Dit was mogelijk door de nauwe samenwerking met de Rotterdamse scholen en de vele partijen die de stad rijk is.

De zomer van 2020 was op zijn kortst gezegd een groot succes! Het waren 6 fantastische weken waarin duizenden Rotterdamse kinderen een onvergetelijke zomer hebben beleefd. 
Dankzij de verschillende locaties in Rotterdam zijn kinderen op verschillende manieren met elkaar, de stad en sport in contact gekomen. Zo opende Sparta de deuren van het Kasteel en kwamen ze bij SKVR in contact met kunst en cultuur. SKVR zorgde ervoor dat kinderen dingen gingen doen wat ze misschien nog nooit gedaan hadden, om te ontdekken wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn. Denk hierbij aan kunst, mode, dans, theater, muziek en zelfs fotografie en media. 

In het mooie Zuiderpark konden de kinderen terecht bij Sportplaza. Een bijzondere plek, want naast dat het de grootste openbare sportlocatie van Nederland is, kun je hier 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis sporten! Daarnaast is er voor iedereen wel wat extra’s in het park. Zo zijn er 40 verschillende sporten te beoefenen. Organisatie ‘Thuis Op Straat’ is de sociaal beheerder en programmeur van Sportplaza. Zij regelen activiteiten, maar zorgen ook voor benodigdheden tijdens het sporten zoals rackets waar je als gratis lid gebruik van kunt maken.

De inschrijvingen voor 2021 zijn alweer begonnen! Mocht je interesse hebben gekregen dan kun je je aanmelden via deze link.

Campus010: voor én door de toekomst van Rotterdam!