Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

De eerste schoolweek

Het is Maandagochtend 07:00 uur en de wekker gaat, de eerste schooldag van het nieuwe jaar gaat beginnen. Ik smeer mijn boterhammen, neem mijn kan met koffie mee en ga naar de school toe.

Aangekomen op school zet ik mijn spullen op mijn bureau en zet ik een kring uit met stoelen waarmee we de dag gaan beginnen.

Nadat alle kinderen zijn binnen gekomen vind ik het fijn om te weten wat de kinderen in de zomervakantie hebben gedaan en wat ze verwachten te leren dit jaar.

Het belangrijkste in de eerste week is dat de kinderen de leraar leren kennen en andersom. Het is altijd een uitdaging om in de eerste week alle kinderen dusdanig te leren kennen dat je weet hoe je ze het beste kan benaderen en hoe ze jou het beste kunnen benaderen.

De 1e week staat voornamelijk in het teken van: Groepsvorming, elkaar leren kennen en structuur aanbrengen. Dit wil een docent altijd in de 1e week omdat dit de basis vormt van een heel schooljaar. Buiten dit alles om wordt er ook gelijk al les gegeven en gekeken wie op welk niveau zit.

De klassenindeling maken wij aan de hand van karakter en niveau waar iedereen zit. Zo werken ze vaak aan dezelfde opdrachten en kunnen ze elkaar makkelijker nieuwe dingen leren.