Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

Edu Extra update

Wist je dat:

Wij met 3SSport op dit moment op 10 scholen Edu Extra geven.
We zijn actief op 6 scholen in Rotterdam en 4 scholen in Den Haag.

Met 20 super enthousiaste collega’s wordt er Edu Extra gegeven en zorgen wij ervoor dat de scholen vaste gezichten te zien krijgen

Bij  Edu Extra werken wij met onze zelfbedachten boxen, namelijk : de rekenbox, taalbox, geldbox, begrijpendleesbox, rekenvaardighedenbox en voedingsbox.

Per periode van 8 weken (meestal van vakantie tot vakantie) wordt er aan de slag gegaan met een van de bovenstaande boxen. Vanuit de scholen krijgen wij vaak een voorkeur voor een bepaalde box, mits deze dan beschikbaar is kunnen we het allemaal naar wens inplannen. 

In overleg met de school beginnen we het schooljaar met een meetmoment voor de school. De kinderen krijgen een toets voorgeschoteld waarin de activiteiten van de box centraal staat. Aan het einde van de periode wordt weer dezelfde toets afgenomen. Dit is dezelfde toets om te kijken of in de periode de leerlingen zijn begeonnen met spellen herkennen. Bij verschillende spellen worden verschillende kaartjes gebruikt. Deze zijn soms nog onbekend of te moeilijk. Door de zelfde toets opnieuw te doen proberen we te achterhalen of ze er iets van opgestoken hebben. De uitkomst van de toets wordt altijd doorgenomen met de desbetreffende school zodat we kunnen zien wat voor effect het heeft gehad.

Elk schooljaar hebben wij overleg met de scholen hoe alles gaat en of we beide tevreden zijn. Zo wordt er veel gecommuniceerd met leraren uit de klassen omdat zij vaak aangeven welke box er nodig is voor die klas. We evalueren elke dag zodat de juffen en meesters van alles op de hoogte blijven en zelf ook beter meekrijgen wat de kinderen leren/doen tijdens de Edu Extra lessen.

Ben jij of is jouw school geïnteresseerd in Edu Extra kijk dan op 3ssport.nl/edu-extra.