Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Prestatie

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SSport, waar ze zichzelf onderdompelden in een weelderige jungle vol rivieren, kokosnoten en wilde dieren. Het doel van deze onvergetelijke dag was niet alleen vermaak, maar ook het ontdekken van echte innerlijke kracht, want overleven in de jungle is verre van eenvoudig.

De activiteiten die werden aangeboden, belichtten verschillende aspecten van deze uitdagende omgeving. De kinderen leerden sprinten als tijgers, klimmen als apen, stampen als olifanten en zich voortbewegen als slangen. Dit alles werd gecombineerd met fascinerende feitjes over de junglebewoners, waardoor de educatieve waarde van de dag nog werd versterkt.

Maar een jungle overleven gaat verder dan alleen individuele prestaties. Om te gedijen in deze weelderige maar veeleisende omgeving, is teamwork essentieel. Samenwerking en coördinatie zijn van cruciaal belang, en de kinderen leerden al snel dat ze elkaar nodig hadden om de uitdagingen van de jungle aan te gaan. "Gaan met die liaan!" was het motto van de dag, en het bleek de perfecte uitdrukking van zowel de fysieke als sociale vaardigheden die de kinderen hebben ontwikkeld tijdens hun avontuurlijke dag in de jungle bij 3SSport. Het was een gegarandeerd succes en een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Heb jij ook interesse in deze clinic? neem dan contact op voor meer informatie en dompel jouw groepje onder in de jungle!