Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Prestatie

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze ging langs verschillende locaties om kinderen te leren hoe ze met pijl en boog moeten schieten. Doordat de punt van foam is gemaakt, is de veiligheid veel beter gewaarborgd. De kinderen schoten op doelen om de prestatie te verhogen.

Na al het oefenen werd het tijd om de kunsten in praktijk te brengen. Twee teams werden gevormd om vervolgens elkaar af te schieten. De veiligheid is ook hierbij belangrijk, daarom kregen de kinderen een gezichtsmasker op. De spanning tijdens de wedstrijden was te voelen. Als deelnemer wil je natuurlijk niet als eerste af zijn en juist zoveel mogelijk tegenstanders afschieten. Helaas lukt dat niet altijd, omdat het een moeilijk spelletje is. Veel sportiviteit en gezelligheid maakt dit spel leuk en uniek!

''Na afloop van de wedstrijden zie je alle kinderen lachen. Dat maakt het voor mij als sportleider ook erg leuk!  Er was zelfs iemand die zei dat hij echt op boogschieten wil gaan'', aldus Maruska