Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

Het verhaal van 3SSport

Stel je een wereld voor waar iedereen een moment van vrolijkheid kent, waar elke gulle lach, vreugde sprong of kreet van geluk ontstaat dankzij beweging of sporten. Waar kinderen niet alleen spelen, maar ook groeien, leren en zich ontwikkelen met elke beweging die ze maken. Dat is de wereld zoals wij die zien. Dat is de wereld die wij elke dag bouwen bij 3SSport.

Wanneer je denkt aan de jeugd, wat zie je dan voor je? De onbevangenheid van een kind dat voor het eerst een bal schopt? Of de vastberadenheid van een leerling die voor de zoveelste keer opstaat na een val? Dit zijn niet zomaar momenten. Dit zijn levenslessen, verpakt in actie en avontuur. En hier, bij 3SSport, zorgen wij ervoor dat elk van deze momenten telt.

In de huidige, snel veranderende wereld heeft sport een nieuwe betekenis gekregen. Het gaat niet alleen om competitie of fysieke fitheid. Het gaat om karaktervorming, educatie door sportieve activiteiten en het begrijpen van de waarde van hard werken en doorzettingsvermogen. Bij 3SSport leggen we niet alleen de focus op deze waarden, maar we hebben ook de tools, professionals en de passie om ze tot leven te brengen in elk spel, elke les en elk programma dat we aanbieden.

En het stopt hier niet. Onze professionals zijn meer dan alleen begeleiders; ze zijn mentoren. Met een achtergrond van vakkundigheid, passie en de wil om kwaliteit te leveren, brengen ze een wereld van ervaring naar elke activiteit. Ze delen niet alleen hun kennis van sport, maar ook hun persoonlijke verhalen van doorzettingsvermogen, wilskracht en succes. Elk kind dat met ons meedoet, wordt niet alleen een betere sporter, maar groeit ook in zijn persoonlijke- en leerprestaties.

Basisscholen en kinderopvangcentra zijn onze speelvelden. Dit zijn de plekken waar de fundamenten van de toekomst worden gelegd. En we nodigen je uit om deel uit te maken van deze reis. Een reis waar we samenwerken om een generatie op te bouwen die sterk, veerkrachtig en vol vertrouwen is.

Bij 3SSport verkopen we niet alleen sport. We verkopen dromen, hoop en een belofte van een betere toekomst voor onze kinderen. Een toekomst waarin sport en educatie samen komen, waarin elke dag nieuwe mogelijkheden biedt om te leren, te groeien en te excelleren.

Dus, hier staan we, met open armen, klaar om samen een nieuwe wereld van sport en ontwikkeling te bouwen. Een wereld waarin elk kind de kans krijgt om te schitteren, te dromen en te slagen.

Doe je mee?

Fotoalbum