Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Nieuws

Mike de Sensei Zundert

In een kleine stad, waar de klokken van de school elke ochtend klonken en de lachende gezichten van kinderen de straten vulden, was er een bijzondere plek die een magische transformatie teweegbracht bij de jonge zielen die het betraden. Deze plek was de dojo van Sensei Zundert, waar de eeuwenoude kunst van judo tot leven kwam.

Judo, zo leerde Sensei Zundert zijn leerlingen, was veel meer dan alleen maar een reeks bewegingen en worpen. Het was een reis naar zelfontdekking en groei, een pad dat kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen opbouwde. Het was als een mysterieuze dans van lichaam en geest, waarin kinderen hun balans en coördinatie perfectioneerden. Elke beweging was een les, elke worp een moment van triomf.

Maar judo was niet alleen fysiek. Het was een magische bron van vertrouwen en innerlijke vrede. Kinderen die de dojo betraden, voelden zich omringd door een sfeer van respect en discipline. Ze leerden niet alleen over zelfverdediging, maar ook over zelfrespect. Ze ontdekten de waarde van teamwork, want judo was niet alleen een strijd tegen anderen, maar ook een innerlijke reis om hun eigen grenzen te verleggen.

Het maakte niet uit hoe oud je was of hoeveel ervaring je had, judo verwelkomde iedereen met open armen. Het was een plaats waar de jongsten met bewondering naar de oudsten keken, waar elke stoot en val een kans was om te leren en te groeien. Het was een gemeenschap van individuen die elkaar inspireerden om sterker te worden, zowel fysiek als mentaal.

In de dojo van Sensei Zundert ontdekten kinderen de geheimen van een gezonde levensstijl en persoonlijke groei. Ze verlieten de dojo niet alleen fysiek sterker, maar ook vol zelfvertrouwen en gewapend met een onbreekbare discipline. Ze leerden niet alleen hun tegenstanders te verslaan, maar ook zichzelf.

Het was een plek waar kinderen niet alleen judo leerden, maar ook de kunst van het leven zelf. Het was een plek waar ze sterker en zelfverzekerder uitkwamen, waar ze respect en discipline vonden, niet alleen voor anderen, maar vooral voor zichzelf. En terwijl ze de dojo verlieten, stonden ze klaar om de wereld te trotseren, wetende dat ze de kracht hadden om elk obstakel te overwinnen.

Dat was de magie van judo, en de dojo van Sensei Zundert was de plek waar deze magie tot leven kwam, waar kinderen de helden werden van hun eigen verhaal en waar ze de ware betekenis van kracht, respect en discipline ontdekten. Het was een plek waar levens werden getransformeerd, en waar de echo van de lachende gezichten van kinderen de school vulde met hoop en inspiratie.

Interesse in schooljudo op jouw school? Neem dan contact op via info@3ssport.nl of onderstaande contactformulier!

Fotoalbum