Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Prestatie

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft geïnteresseerden de mogelijkheid te komen kijken en zelf eens iets te proberen. Het zijn demonstraties zodat je kunt zien hoe het er uit ziet als de sport door zeer goede spelers wordt beoefend. Zorg dus dat er veel te zien maar ook te doen is!

3SSport bestaat alweer 9 jaar en is in 2013 opgericht met een duidelijk doel voor ogen: Alle kinderen in Nederland laten sporten, bewegen en plezier hebben onder goede begeleiding!

Vanuit dit doel is 3SSport begonnen met het verzorgen van sportclinics. Naarmate de vraag naar sportclinics groeide, groeide het aanbod sportclinics van 3SSport mee. De afgelopen jaren heeft 3SSport haar aanbod met diensten uitgebreid om scholen, verenigingen en organisaties zoveel mogelijk te ontzorgen.

Inmiddels verzorgen wij de volgende sportclinics: Archery Tag, Nerf Games, Kangooshoes, Floorball, Atletiek, Freerunnen, Handbal, Multisport, Basketbal, Knotshockey, Turnen, Dansen, Voetbal, Bootcamp, Handbal/Softbal, Boksen en tot slot Tennis. Alles bij elkaar opgeteld komt dit op 17 Sportclinics uit. We hebben dus een uitgebreid assortiment voor clinics met voor iedere sport een specialist.

Lijkt het jouw nu leuk om een kennismaking te maken met een bepaalde sport? Of wil je als school of BSO deze kennis overdragen op je deelnemers, klik dan op deze link! https://3ssport.nl/sportclinics