Prestaties

Sportclinics

Wist je dat?

Een sportclinic is een korte kennismaking met een bepaalde sport. Je geeft ge&iu... Lees meer

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De te... Lees meer

Archery Tag

Maruska is in oktober op pad geweest met de van foam gemaakte pijlen en goed afgestelde bogen. Ze gi... Lees meer

Gaan met die liaan!

Afgelopen zomer beleefden de kinderen van Kinderdam een avontuurlijke en opwindende ervaring bij 3SS... Lees meer

Prestatie

Online aerobics

Op 28 januari 2021 komt 3SSport met 5 collega’s aan op de Klaver in Heijplaat Rotterdam. De techneut stelt alles in doet nog een testronde en langzaam druppelen de kinderen binnen. Meester Lennart gaat op het podium staan en legt uit wat de bedoeling is. Er wordt afgeteld, 3…2…1… en we zijn live! Meester Lennart verwelkomt iedereen en zegt dat iedereen moet gaan staan. 'Zet je scherm op groot, je geluid wat harder en dan gaan we beginnen!' Wow, al 50 kijkers ziet de techneut in zijn scherm staan. Meester Lennart vertelt een mooi verhaal over de seizoenen en terwijl hij dat doet maakt hij verschillende bewegingen die de kinderen na moeten doen. Als hij klaar is roept hij Svetlaine en Ivaron het podium op, zij gaan een echte aerobics les geven. De energie spat er gelijk vanaf! Op de beats van 'LETS GET LOUD' beginnen ze te dansen en te springen. Na 20 minuten fanatiek bewegen is het tijd voor de cooling down, even rustig weer de spieren laten afkoelen. De twee leraren zijn bek af, de kinderen staan bezweet toe te kijken hoe Lennart weer het podium op komt. Iedereen hartelijk bedankt voor het kijken en het meedoen! Tot de volgende keer! Iedereen zwaait en klapt en zo komt er een einde aan dit eerste live avontuur.

Met deze actie proberen we kinderen, ouders, scholen en leraren te laten zien dat bewegen heel belangrijk is! Kinderen doen thuis minder snel iets aan bewegen, de lessen achter de computer helpen hier ook niet echt aan mee. Daarom hebben wij geprobeerd om op het scherm waar ze al op zitten voor school, ook een sportles te geven. De kinderen kunnen dus thuis gewoon lekker mee doen! Maar het is ook leuk om te dansen in de klas, voor bijvoorbeeld de kinderen in de noodopvang. Alle tafels aan de kant, beamer aan en gezellig met z'n allen bewegen op de muziek. 

We zijn niet van plan om het bij één keer te laten. Er komt zeker nog een vervolg op de eerste editie van 3SSportrobics! Heb je de livestream nu gemist? Geen probleem je kan het nog terug kijken via ons YouTube kanaal of via de volgende link. Heel veel plezier!

Fotoalbum